Vil du holdes opdateret om stjernevejen?

Hvem er Siri?

 

Jeg er energiarbejder. Jeg arbejder med lys og mørke, med modgang, paradokser og styrke. Jeg tror på, det oftest er i mudderet, vi finder vores diamanter og har lært at gå livet i møde i de mest seje og uforudsete udfordringer. Og jeg har bevaret min værdighed imens.
Livet har gjort sit til, at jeg nu er nærværende, velforankret og dedikeret.

 

Nogle gange flyver jeg både i mine drømme og mine tanker. Andre gange sylter jeg bær eller graver i jorden.

 

Jeg har mange evner og har rigtigt gerne villet passe ind i det, jeg oplevede som en god og veletableret måde at forstå og vedligeholde vores samfund. 
Langsomt har jeg forstået, at vi er dem, vi er, og at vi er smukkest og mest favnende og bidragende, når vi står ved det.

 

FØR ønskede jeg mest af alt at forsvinde mens jeg understøttede og servicerede andre

 

FØR var det ualmindeligt at opleve verden større end det, vi kunne måle og veje

 

FØR opsøgte jeg andre for at byde mine klassiske eksamensverificerede ydelser til

 

NU står jeg i mit lys og styrke med min dybe passion for at understøtte andre i at stå ved sig selv og at vokse

 

NU gør jeg mig gennemsigtig mens jeg arbejder, men jeg forsvinder ikke

 

NU er hver dag en ny og mulig dag til at leve frit og lade andre leve lige så frit

 

NU opsøger mennesker mig, hvis de selv vil det

 

NU er åndelighed blevet mainstream

 

 

De gaver, jeg blev født med, mødte et sprog og en tid, hvor de i bedste fald var fremmede, i værste fald ’for meget’.
Det blev også for meget for mig selv at kunne mærke ikke bare kulde, varme og lys så intenst, men også andre menneskers energier, ofte deres tanker og i påfaldende grad deres intentioner. Da snart sagt hele verden omkring mig gik rundt med farver om kroppene og jeg selv med handsker hele året, bad jeg om at få lukket lidt ned for sensitiviteten.

 

Langsomt, efterhånden som jeg forstod mere og blev stærkere indeni, begyndte jeg at tage både min tilknytning til hvad jeg oplever som de indre riger og min dybere opgave til mig. Nu er der åbent igen.

Jeg græd af glæde, da jeg i 2005 bestod min coachingeksamen. I 2007 tog jeg en uddannelse som hjertehealer. Og jeg kom endelig helt hjem i min dybere forståelse af mit arbejde med mennesker, da jeg i 2012 afsluttede min uddannelse som spirituel terapeut.

 

NU vurderer jeg ved en indledende samtale i samarbejde med det enkelte menneske, hvilket form for behov, de har. Så aftaler vi et forløb og en arbejdsform, der passer den enkelte. Jeg bruger min intuition og mine clairvoiante evner – klarfølelse, klarsyn og klarhørelse – hvor det er relevant og aftalt på forhånd.