Vil du holdes opdateret om stjernevejen?

    

   I en dybere bevidsthedstilstand guider jeg de spørgsmål, du stiller til dit dybere selv 

   

   

  Efter en indledende samtale, hvor vi når frem til det, der er dit stærkeste dilemma lige nu, bliver du på en tryg og nænsom måde ført ind i en dybere bevidsthedstilstand. Her guider jeg de spørgsmål, du stiller til dit dybere selv. 

   

  Svarene, du finder, bliver enten optaget, eller jeg skriver dem ned. Du vil opleve at modtage indsigt, støtte, klarhed, renselse og healing. Du kommer i nær kontakt med det mest kærlighedsfulde i dig selv.

   

  Du får aldrig dybere indsigter, end du er rede til at tåle. Behandlingen finder sted hos Inner Leader eller hos dig, hvis du er ude af stand til at komme til mig, og det er geografisk muligt.

   

  ”Siri er en meget kompetent terapeut, der møder en med indlevelse, nærvær, opmærksomhed og medfølelse. I terapien giver Siri både en direkte feed back, og hun mestrer samtidig at strukturere samtalen, så man oplever, at man når hele vejen rundt. Siri har meget forskelligt i sin værktøjskasse, som bruges nænsomt og konstruktivt. Siri er meget dygtig til at mærke en som person… Siri har en meget præcis og smuk måde at formulere sig på… Jeg vil gerne anbefale andre at benytte Siri som terapeut ☺”

   

  Gitte Schelde, klient