Vil du holdes opdateret om stjernevejen?

   

  INNER LEADER’s foredrag og workshops opmuntrer til AT LEVE OG LADE LEVE. Find din styrke og glæd dig over andres 

   

   

  Vigtigheden i at være den, du er

   

  Hvad betyder det, når vi siger til hinanden “Du skal bare være den, du er”? Hvorfor er det så vigtigt? Og hvorfor opleves det af og til så svært?

   

  Siden menneskehedens morgen har vi været del af samfund og forsøgt at efterabe dem, vi lever blandt og at passe ind. Vores overlevelse afhænger af, at vi kan det.

  Samtidig hører og mærker vi vort eget indre. Kræfter, der vil forløses, følelser, vi mærker og drømme, vi har, modner eller forvitrer.

  I det krydsfelt af indre og ydre lever vi alle sammen. Heri tager oplægget sit udgangspunkt.

   

   

  Heltens vej i dagligdagen 

   

  Joseph Campbells myteforskning om helten byder på både urgammel og topaktuel menneskelig visdom, der kan inspirere os, rokke ved vore daglige tankemønstre og få os til at gå fremad med fornyet styrke.

   

  Kernen i heltens erfaringsverden er et vedkommende spejl for os alle i dag.

   

   

  Alle har en historie at fortælle

   

  En interaktiv workshop hvor vi stiller skarpt på, hvad den enkelte har at fortælle, og hvad andre hører, når vi fortæller.

   

  Grundlaget er Art of Hosting-traditionens arbejde med Storytelling.

   

   

   

  Udtalelser:

   

  “Her er 3 ting, som umiddelbart kommer til mig når jeg tænker på, hvad du bidrager med til mennesker og grupper af mennesker:

  • Din autensitet = what you see is what you get! Du er dig selv i alt hvad du gør, (for du kan ikke lade være!). 100% ærlighed. Du kommer virkelig hurtig IND hos mennesker i alle sammenhænge.
  • Gang på gang har jeg beundret din måde at guide en gruppe mennesker gennem en vanskelig process og med dine (medfødte og) professionelle coaching skills i åben og ærlig dialog finde den ultimative løsning sammen med gruppen.
  • Din positive imødekommenhed (og din humor og latter som hele tiden er klar til brug!) og din personlige og tillidsfulde karisma, som gør mennesker omkring dig trygge.”

   Kirsten Ørgaard, Koordinator, Leadership Development, Novo Nordisk A/S 

   

   

  ”I forbindelse med vores projekt kick off, holdt Siri et vedkommende, inspirerende og tankevækkende oplæg, som vi i projektforløbet har brugt som en fælles reference og ledetråd for vores samarbejde – både ind- og udadtil i projektet – tak for det!”

   

  Lars Romerdahl, Projektleder for implementering af Operationsplanlægning i Region Hovedstaden